'Distinctieven der Beweging'
Een geïllustreerd overzicht met distinctieven der
Nationaal-Socialistische Beweging
1931 - 1945

door Marcel Karsten

De Nationaal-Socialistische Beweging en de aan haar gelieerde partijen hebben gedurende hun bestaan vele distinctieven uitgebracht. Diverse malen zijn bestaande rangaanduidingen, spelden, medailles, vlaggen, e.d. aan veranderingen onderhavig geweest.

De samensteller/auteur van het boek 'Distinctieven der Beweging' heeft gepoogd een overzicht te schetsen in de vervaardigde en uitgegeven draagtekens van weleer. Deze uitgave bevat een compilatie aangaande distinctieven, draagtekens, structuren en overzichten betrekkinghebbende op de Nationaal-Socialistische Beweging gedurende de periode 1931-1945.

Deze uitgave is uitsluitend uit interesse voor de historie in de Nationaal-Socialistische Beweging tot stand gebracht. Doelstelling hiervan is om op objectieve wijze een impressie te geven van onderwerpen, als draagtekens en emblemen van een Nederlandse collaboratiebeweging.

Deze kleurrijke uitgave bevat meer dan 500 afbeeldingen in fullcolour en is in zijn soort uniek te noemen. De illustraties zijn afkomstig uit authentiek naslagwerken van de N.S.B. Het fotomateriaal daarentegen is afkomstig uit privé-collecties van (amateur-)historici en verzamelaars.


Geprinte: 94 pagina's fullcolour geïllustreerd boek op A4-formaat, binnenkant van het boek100 grams witte papier, +/- 500 illustraties en foto's fullcolour van kleur; fullcolour cover 260 grams. Paperback/A4 formaat met index. Beperkte oplage.

ISBN: 9-0810-6541-6
Uitgever: ProMiL
Licentie: J.M. Karsten
Copyright: © 2006 J.M. Karsten
Taal: Nederlands
Uitgave: 1e druk, mei 2006

DISTINCTIEVEN DER BEWEGING
Eerste druk, mei 2006 © ProMiL
ISBN: 90-810654-1-6/ NUR -code: 689


Inschrijving:
In verband met de beperkte oplage, dient bestelling via voorinschrijving plaats te vinden. Iedere betalende inschrijving wordt een exemplaar gegarandeerd. Nu ontvangt iedere voorinschrijving een eenmalige introductiekorting ad. € 5,=!

Er zijn twee varianten te bestellen, met of zonder cd-rom 'Distinctieven der Beweging' (waarop nog meer materiaal, naslagwerken en geluidsfragmenten op staan).

Winkelprijs (alleen boek): € 34,95
Voor genootschapsleden: € 29,95

Winkelprijs (incl. cd-rom): € 39,95
Voor genootschapsleden: € 34,95

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Marcel Karsten
Auteur: Distinctieven der Beweging

Inschrijving 'Distinctieven der Beweging'

Achternaam
Voorletters
Straatnaam + huisnr
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
  Exclusief CD-ROM Inclusief CD-ROM
Aantal exemplaren te bestellen
 

Hieronder vindt u een aantal voorbeeldpagina’s in PNG formaat. Deze extensie is niet exemplarisch voor de werkelijke kwaliteit, deze is hoogstaand.  Tekst: Historisch genootschap Civiele en Militaire Collaboratie 40 - 45 © 2005 vragen en/of opmerkingen: mail